Uusi alkoholilaki vaati ensimmäisen uhrin – Kari, 34, menehtyi kaksi päivää lakiuudistuksen jälkeen

Iltamedia kari-34-kuolema-300x200 Uusi alkoholilaki vaati ensimmäisen uhrin - Kari, 34, menehtyi kaksi päivää lakiuudistuksen jälkeen

Muutama viikko sitten haastattelimme Karia. Hän tiesi kuolevansa, jos uusi alkoholilaki tulisi voimaan. Valitettavasti joudumme ilmoittamaan Karin epäilyt todeksi. Kari, 34, kuoli viime tiistaina klo 04.20 sydänkohtaukseen.

 

Kuoleman syynä uuden alkoholilain tuoma sydämen äkillinen liikarasitus

Kari oli ollut kaljaostoksilla siskonsa Sarin kanssa. “Tiesin, että hänen heikko sydämensä ei olisi kestänyt limuviinojen näkemistä. Pystyin pitämään hänet poissa niiden luota Uudenvuodenpäivänä. Mutta tiistaina hän pääsi hetkeksi pois minun valvonnasta. Kuulin vain sanat “5.5 PROSENTTISET LIMUVIINAT” ja suuren kolauksen Karin lyödessä päänsä limuviinahyllyn kulmaan”, kertoo Sari.

 

Kuolema oli kivuton ja nopea

Hälytykseen vastannut ensihoitaja Hellä Ainala kertoi Iltamedialle kuoleman tapahtuneen sekunneissa. Karin alkoholin pehmittämä sydän ei kestänyt limuviinojen tuomaa innostusta ja tämän takia aortta repesi. Ainoastaan alkoholilain uudistamisen peruminen olisi auttanut Karia. Tämä on vain alkusoittoa Karin tapaisille ihmisille, joiden elämän yhteiskunta on tuhonnut.

 

Juha Sipilä: “Minähän varoitin”Iltamedia sipilä-214x300 Uusi alkoholilaki vaati ensimmäisen uhrin - Kari, 34, menehtyi kaksi päivää lakiuudistuksen jälkeen

“Minähän olin lakiuudistusta vastaan alusta saakka. Vahvojen oluiden tuominen oli jo liikaa, mutta ne limuviinat on se lopullinen kansan tappaja. Olen suunnitellut antavani kotitaloni alkoholistien raittiusmajaksi. Lisätietoa tästä myöhemmin”, kommentoi pääministeri Sipilä.

 

 

 

 

RIP in piece Kari, 34

– Iltamedian Toimitus

You may also like...