UKK

UKK – Usein Kysytyt Kysymykset

Iltamedia on Suomen uusin ja lukijamäärältään Suomen suurin media! Kirjoitamme sivua 25 000 hengen voimin Peräseinäjoelta. Olemme New York Timesin tytäryhtiö ja sivustomme tavoitti 150 miljoonaa lukijaa viime vuosineljänneksellä. Ota meihin yhteyttä sähkpostilla info@iltamedia.com.

Tässä vastauksia kysymyksiin mitä odotamme meidän lukijoiden päässä liikkuvan (UKK):

 

Huomasin kirjoitusvirheen sekä loukkavia artikkeleita – mitä teen?

Voit ottaa yhteyttä meihin info@iltamedia.com. Laitathan viestin aiheeksi “Olen pilkunnussija ja haluaisin napista kuin tiukkapipoinen kyläkyttä juhannusaattona”.

 

Haluaisin käyttää yritykseni mainosbudjetista miljoona euroa teidän sivustolle sijoittaviin mainoksiin. Miten voin tehdä tämän?

Tiedämme, että Iltamedia on Suomen houkuttelevin media ja mainostaminen meidän sivulla on Suomen (/maailman) paras tapa markkinoida. Onneksi summanne on kohtuullisen suuri, koska tällä hetkellä emme ole kiinnostuneita alle 100 000€ mainosbudjeteista. Tällä hetkellä otamme ainoastaan vastaan Bitcoineja, koska Panaman saarille avaavamme tili ei ole vielä avautunut. Ota meihin yhteyttä niin lähetämme teille meidän Bitcoin-osoitteen, info@iltamedia.com.

 

Ette listaa lähteitä teidän artikkeleissa. Mitä vittua?

Otimme mallia muista Suomen mediakonserneista (Ilta-Sanomat, Iltalehti ja Helsingin Sanomat) ja emme listaa lähteitä. Kaikki mitä opit koulussa lähteiden käytöstä on paskapuhetta. Lähteet on heikoille uutismedioille, ja emme halua tarjota lähteitä joista lukijamme voisi löytää paremmin kirjoitettuja uutisia.

 

Haluan teille töihin/työharjoitteluun. Mihin voin lähettää hakemuksen?

Vastaanotamme satoja hakemuksia päivittäin ja käymme läpi ne kun haluamme nauraa ihmisten tyhmyydelle ja epätoivolle. Otamme töihin työkkärin 9€ orjalisällä ja lupailemme pysyvää työsuhdetta, kunnes on viimeinen työpäivä ja käskemme meidän venäjäntoimittajan, Sergein, potkia sinut pellolle.

Mutta ihan oikeesti, jos haluat kirjoittaa meille artikkelin lähetä se meille info@iltamedia.com. Kerro meille asuinpaikkakuntasi ja mitä nimimerkkiä haluat käyttää.

 

Haluaisin teille töihin, mutta pelkään teidän toimiston olevan täynnä homoja, musuja, feministejä ja Imatralaisia

Älä pelkää. Palkkaamme ainoastaan valkoisia heteromiehiä joilla kasvaa parta ja jotka eivät juo kevytmaitoa. Ainoa koulutus jonka noteeraamme on elämäm koulu.

 

Kuinka olette ottaneet huomioon vähemmistöt, kuten LGBTQLOLOMGBBQ+?

Valehtelimme yllä olevassa kysymyksessämme, koska pelkäämme kysyjän tapaisten työnhakijoiden hyökkäävän toimistollemme vesurit kädessä huutaen mikroaggressioita, kuten “olen syntyjään Suomalainen” ja “näytät kauniilta tänään”.

Itse asiassa olemme niin progressiivisia, että palkkaamme ainoastaan vähemmistöihin kuuluvia, sekä kaikki Uuno-nimiset henkilöt (hei onhan se niin hauska nimi et on ihan pakko). Jos olet (tai olet omalta identiteetiltäsi) valkoinen heteromies voit painua vittuun Natsi!

 

 

</sarkasmi>

No hei oikeesti!

Tajusit varmaan, että tämä on satiirimedia ja kirjoittelen tätä itsekseni “for shits and giggles”. Vitsin varjolla otan satiirinomaisesti kantaa ns. polttaviin puheenaiheisiin ja yritän vitsailla “tasapuolisesti” heittäen läppää kaikesta. En tarkoita artikkeleilla pahaa, enkä suvaitse vihamielisyyttä missään asianyhteydessä. Huumori on paras lääke kaikkeen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia – Ethän ota elämää vakavasti?!

Miten sulla on aikaa ja kiinnostusta tähän? Sitä itsekin mietin. Toivon joskus, että tällä vois jonakin päivänä tehdä rahaakin AdWordsin muodossa. Linkkaa artikkeleita kavereiden nähtäväksi ja suuntaa lukemaan lisää artikkeleita, jos haluat tukea minua!