Tero, 18, laittoi ensiauton: “Kaikki rahat laitoin eikä pillua oo näkyny”

Iltamedia Posti-ooppeli-300x193 Tero, 18, laittoi ensiauton: "Kaikki rahat laitoin eikä pillua oo näkyny"

Ei tätä parempaa kuvaa rumiluksesta vihtinyt ottaa.

Tero, 18, laittoi kaikki säästönsä ensiautoonsa. Toiveessa oli ikätovereiden kateus ja pillu. Mutta toisin kävi kun Tero hyväksytys inssiajon jälkeen pääsi ajamaan pitkin Imatran katuja lintassa.

Miespuoleiset kaverit haukkuu postimieheksi ja tytöt naureskelee. “Mikään ei muuttunu mopoajoista, vaikka laitoin tän makeen Ooppelin”, kommentoi Tero.

 

Tätä olin odottanut koko ikäni

Mielikuvassaan Tero ajoi lintassa pitkin Imatran katuja, Ooppelin penkit täynnä naisia. Mutta Terolle iski totuus päin naamaa hyvin pian. Naisia, tai itse asiassa ketään, Ooppeli ei kiinnosta. “Vaikka ajaisin kahva edellä ja reteot pauhais täysiä niin en saa ihastuneita katseita keneltäkään”. En oikein tiedä mikä meni vikaan. Suunnittelin kaikki niin vimpan päälle hajukuusta ja karvanappeja myöten, harmittelee Tero.

 

Kyllä sitten onnistaa

Kuskilla on parannuksia mielessä Ooppelin suhteen. “Laitetaan jytymmät vahvarit ja madalletaan auto niin matalaksi ettei korotettujen suojateiden yli pääse”, leuhkii Tero. Yritimme kysyä kuinka varma Tero on näiden parannusten vaikutuksesta, mutta hän ei kyynelehtimiseltään pystynyt vastaamaan. Kyynelehtiminen repesi täyteen itkuun, kun kysyimme mikä on uusi ammatti johon hän on valmistumassa ensi keväänä. “Postimies”, sanoi itkuinen sankarimme.

Ei muuta kuin lycka till, Tero.

You may also like...