Suomen talous nousukiidossa – Pakolaiset pelkäävät töihin joutumista

Iltamedia angry-muslim-man-300x221 Suomen talous nousukiidossa - Pakolaiset pelkäävät töihin joutumista  Suomen talouden noususuhdanne miellyttää suomalaisia. Mutta Iltamedia on progressiivinen media, ja niimpä kysyimme juuri Suomeen saapuneilta pakolaisilta Helsingin vastaanottokeskuksessa, mitä he ovat mieltä asiasta.

 

Emme tulleet tänne töitä tekemään

“Meille luvattiin ilmaista rahaa loppuelämäksi. En mä tänne vääräuskosille tullu töitä tekemään. Matkustin turvapaikkashoppailijana Euroopan läpi, ja Suomessa erityisesti tykästyin maan korkeisiin työttömyyslukuihin sekä Sossun ja Kelan rahoihin, jotka jatkuvat kuolemaan asti. Tämä on sitä rasismia mistä puhutaan, laitetaan oikeauskoinen töihin vääräuskoiselle niinku nainen miehelleen”, kommentoi Muhammed.

 

Miten toivot Suomen toimivan?

“Toivon tämän syrjinnän loppuvan. En vielä uskalla vaatia Sharia-lakia Suomeen, sen aika on muutaman yhteiskunnallisen katastrofin jälkeen (jonka siis tekee ne väärät Muslimit, ei me). Ensimmäiseksi haluan tämän olettamuksen, että menemme töihin unohdettavan yllä mainituista syistä. Myöskin naiset on peitettävä. Kävelee kadulla kuin niillä ois miesten oikeudet. Kebab on hyvää, siitä tykkään”, kertoo Muhammed.

You may also like...