Suomen ensimmäinen drive-in aborttiklinikka avattu – Testasimme uutuuden

Iltamedia Ultraääni-kuva-300x258 Suomen ensimmäinen drive-in aborttiklinikka avattu - Testasimme uutuuden

Vantaan Tikkurilaan avataan Suomen ensimmäinen drive-in aborttiklinikka, Hupspois. Klinikka on toivottu lisä kiireisille Vantaalaisille ja sitä on toivottu jo vuosikausia, siitä asti, kun lukijamme kuulivat Hollannissa toimivasta Getitout palvelusta.

Miten palvelu toimii?

Nykyisin abortti on vaatinut lääkärin vastaanotolla käynnin, mutta Hupspois toimii ilman ihmiskontaktia. Potilaan tarvitsee vain ajaa drive-in luukulle, kirjautua kosketusnäyttöä käyttäen Facebook tililleen, ja asettaa imurin suulake vulvaansa. Toimenpide on todella kivulias, mutta kivujen hoitoon potilaalle annetaan suonensisäistä morfiinia. Potilaan käyttämä kosketusnäyttö on Nokian Suomessa valmistama, ja se näyttää toiminpiteen ajan 2000-luvun Salatut Elämät uusintoja.

Palvelun väärinkäyttö huolestuttaa

Kansalaiset ovat ilmaisseet huolensa palvelun turvallisuudesta ja muista epäkohdista. Kansalaisia huolestuttaa liian pitkälle kerenneiden raskauksien abortointi, morfiinin vääriskäyttäjät ja hygieniaseikat nimetäksemme muutaman. Hupspois vastasi: “Toimimme kaikkien lakipykälien mukaan. Käytämme ekologisesti vieljeltyä morfiinia, suoraan Afganistanin luomupelloilta. Palvelujamme voivat käyttää kaikensukupuoliset, cis-naisista homomiehiin. Meiltä saa myös Plussapisteitä. Voitte lähettää kysymyksiä meille meidän Facebook-sivuilla”. Vierailtuamme Hupspoisin Facebook-sivuilla yllätyimme positiivisesti heidän asiakaspalautteen laadusta. Lisäksi meitä miellytti palvelun hintataso ja houkuttelevat tarjoukset “ota 5 maksa 4”, “tykkääjien kesken arvomme ilmaisen abortin”

Abortin testitulokset

Hankkiuduin kuukausi takaperin tarkoituksella raskaaksi kokeillakseni tätä palvelua. Aluksi hieman jännitti, mutta morfiini auttoi kovimpien kipujen kanssa loistavasti. Toimenpide kesti noin viisi minuuttia ja menetin verta vähemmän kuin odotin, puoli litraa maksimissaan. Toimenpiteen jälkeen kone tulosti kuitin ja kanta-asiakaskortin, jolla saan joka kymmenennen abortin ilmaiseksi. Suosittelen!

You may also like...