Pyhäsalmen kaivos aloitti Bitcoinien louhimisen

Iltamedia Pyhasalmi-kaivos-300x213 Pyhäsalmen kaivos aloitti Bitcoinien louhimisen  Pyhäsalmen kaivos aloitti viime keskiviikkona Bitcoinien louhimisen. Kaivos on lopetusuhan alla vuonna 2019. Niimpä kaivoksen kanadalainen omistaja First Quantum Minerals päätti pyhittää kaivoksen Bitcoinien louhinnalle seuraavaksi 15 vuodeksi. Tämän arvellaan tuovan työttömyydestä kärsivälle Pyhäjärven kaupungille 600 uutta työpaikkaa.

 

Jotain piti keksiä

“Lopetusuhan takia jotakin piti keksiä, tai olisi ollut aika pistää pillit pussiin parin vuoden kuluttua. Luin Bitcoineista 4Chan nimisellä keskustelupalstalla, mistä sain ohjeet louhimisen aloittamiseen. Myöskin uutiset ovat saaneet minut todella luottavaiseksi, ja olen täysin varma Bitcoinin vakaudesta ja oppimistani toimintatavoista”, kertoo kaivospäällikkö Throllin. Minulle on naureskellut moni vastaantulija, ja jotkut on huudellut “ootko hölmö. Ei sieltä Bitcoineja löydy”, aivan kuin olisin idiootti.

 

“Tuottavuus satavarmaa”

Bitcoinin arvo on noussut kuuden kuukauden aikana kymmenkertaiseksi. “Tämä tarkoittaa laskelmieni mukaan sitä, että viiden vuoden päästä arvo on jo 100 kertainen”. Sain lisäksi nämä louhimiseen tarvittavat välineet (dynamiittia, poria jne.) todella edullisesti Tori.fi-sivuilta. Näitä ne siellä 4Chan-sivustolla suosittelivat”, kehuilee Throllin.

 

Vielä emme ole löytäneet mitään

“Aloitimme louhimisen vajaa viikko sitten. Emme ole löytäneet vielä mitään, mutta se on vain ajan kysymys milloin kultasuoni löytyy. Sitten nähdään kuka nauraa. Ostin tällaisen lompakon niitä Bitcoineja varten:”

 

Iltamedia Bitcoin-Wallet-300x200 Pyhäsalmen kaivos aloitti Bitcoinien louhimisen

Herra Throllinin lompakosta löytyy jo yksi kolikko jonka hän tilasi tarvikkeiden kanssa samalta kauppiaalta.

You may also like...