Pienen syöpäpotilaan paranemiseen tarvittavat FB-tykkäyset tulivat täyteen – Jumala on kiireinen lupaustensa täyttämisessä

Iltamedia jeesus-tietokoneella-300x225 Pienen syöpäpotilaan paranemiseen tarvittavat FB-tykkäyset tulivat täyteen - Jumala on kiireinen lupaustensa täyttämisessä

Viime viikolla Jumala sai tutun ilmoituksen Facebookissa. Ilmoitus tuli syövän parantamiseen tarvittavan tykkäysmäärän toteutumisesta. Tykkäysten vaikutuksesta on kiistelty, mutta Jumalan päivästä menee vuosi vuodelta enemmän näiden tapausten kanssa.

 

“Käy ihan työstä”

“Vuosi vuodelta tapausten määrä kasvaa ja vaatimukset ovat koventuneet. Ennen julkaisut olivat “Tällä pienokaisella on syöpä. Tykkää kuvasta jotta Jumala huomaa hänen avuntarpeen”. Mutta nykyään julkaisuja jaetaan eteenpäin enemmän, joka lisää tykkäyksien määrää eksponentiaalisesti.

Olen yrittänyt laittaa huhua liikkeelle, että nämä tykkäykset eivät auta, että työtaakkani pieninisi. Kuitenkin näiden tapausten määrä on kasvanut noin 16% kvartaalivauhdilla. Mielelläni näitä lapsia autan, mutta se vie aikaa muulta työltä, kuten ihmisten laaduntarkkailulta. Laaduntarkkailun vähenemisen myötä Kristilliset maat ovat kärsineet rokotusvastaisista ihmisistä, agressiivisista vegaaneista, sekä huonoista internet-trolleista. Lupaan uusien palkkaamieni työntekijöiden ja harjoittelijoiden helpottavan tilannetta”, Jumala kommentoi.

You may also like...