Pettääkö miehesi? – 4 ilmiselvää merkkiä

Iltamedia pettaminen-300x227 Pettääkö miehesi? - 4 ilmiselvää merkkiä

Kysyimme lukijoilta ilmiselviä pettämisen merkkejä. Saimme tuhansia vastauksia ja analysoimme ne yhteistyössä Helsingin Yliopiston kanssa. Tässä vastaukset:

 

Miehesi pettää jos:

1. Tuuli kääntyy pohjoiseen, etelään, länteen tai itään

Astrologialiiton tutkimuksen mukaan tuulen suunta kertoo mistä ilmansuunnasta miehesi salarakas on kotoisin. Lännestä yleisimmät salarakkaat tulevat Norjasta, jotka on tavattu “poikien kalareissuilla” Lapissa. Idästä tulevat pitkäsääriset venäläiset ja sirot Aasialaiset, jotka hän on tavannut internetin treffipalveluissa. Pohjoisesta olevat salarakkaat on useimmiten ne kevytkenkäisenä tunnetut Saamelaistytöt. Vaarallisimpia salarakkaita ovat etelästä tulevat espanjattaret, jotka ovat hypnotisoineet miehesi heidän lantionkeikutuksilla.

Mutta älä ole liian itsevarma tyynelläkään säällä. Silloin mies etsii salarakkaita omasta naapurustosta – pidä silmällä sitä naapuria joka kulkee pillifarkuissa paukkupakkasillakin!

 

2. Hän hemmottelee sinua ilman syytä

Tämä on hänen tapansa saada puhdas omatunto. Kukat hän on ostanut S-Marketista -40% alehintaan, ja suklaat ovat joulusuklaiden alelaarista. Etkä elä amerikkalaisessa draamakomediassa, missä miehet antavat suklaata ja kukkia silloin tällöin.

 

3. Hän viettää aikaa lasten kanssa Iltamedia isa-ja-lapsi-300x201 Pettääkö miehesi? - 4 ilmiselvää merkkiä

Avioerossa lapset ovat aina se sivullinen kärsijä. Mutta älä pehmoile. Hän osoittaa kiintymystä ja rakkautta sinun lapsia kohtaan viettämällä aikaa heidän kanssa. Tämän käytöksen tarkoitus on saada lapset hänen puolelleen eron tullessa voimaan.

 

4. Luet tätä artikkelia

Käytämme vuosittain miljoonia euroja algoritmimme kehittämiseen, joka valikoi artikkeleille juuri oikean kohdeyleisön. Emme ole saaneet yhtäkään negatiivista palautetta algoritmimme toimivuudesta, joka sai palkinnon “Best Algorithm” 2017 Clickbait-Awardseissa.

 

Mitä tehdä kun mies pettääIltamedia treffit-300x200 Pettääkö miehesi? - 4 ilmiselvää merkkiä

Vahvana naisena ymmärrät, että puolueeton tapa tilanteen käsittelyyn on avoin tilapäivitys Facebookissa. Sinulla on satoja facebook-kavereita, jotka voivat neuvoa sinua parhaiten. Samalla avoin julkinen keskustelu pitää ystäväpiirisi tiedotettuna tilanteestasi. On aika jatkaa eteenpäin ja perustaa Tinder-profiili.

You may also like...