Pasi, 56, suojautuu Pride-marssin homosäteilyltä

Iltamedia d07fce5b-e1530279071170-300x216 Pasi, 56, suojautuu Pride-marssin homosäteilyltä

Helsinkiläinen Pasi, 56, on tänäkin vuonna Helsinki Pride-marssin uhri. Hän vuoraa ikkunat foliolla, syö joditabletteja ja pitää foliohattua suojatakseen itsensä homoioniselta säteilyltä. Hän pelkää, että jonakin vuonna hänen suojansa ei riitä ja hän ei pysty vastustamaan naapurinsa, Reinon, mehukasta peppua. Pasin elämä prideviikkona on yhtä helvettiä!

 

Iltamedia Screenshot_2018-06-25_16-43-35 Pasi, 56, suojautuu Pride-marssin homosäteilyltä

Vielä muutama vuosi sitten Pasi kävi katsomassa juhlahumua. Kuvassa asianmukaisesti pukeutunut naisoletettu ei pidä Pasista häärimässä keskellä Prideä kameran kanssa.

Helsinki Pride – Pasin Jokavuotinen helvetti

Pasin on joka vuosi aloitettava valmistatuminen “praidiin” viikkoja etukäteen. Hän ostaa folioa ja joditabletteja tukkumääriä. “Pari vuotta sitten foliovuoraus jäi vähä repsottamaan isoimman ikkunan kohdalta. Kun Village People soi ja homoionit pääsivät asuntooni ikkunan raosta, niin kyllähän se naapurin Reino alkoi oleen mielessä. Mutta rohkeana tuplavuorasin kyseisen ikkunan ja otin ylimääräisen annostuksen jodia niin pystyin vastustamaan kiusauksen”, Pasi panikoiden kertoo.

Toivomme Pasille parempaa, foliovapaata heinäkuuta. Stay stronk!

You may also like...