Kari, 34, tietää alkoholisoituvansa jos uusi alkoholilaki toteutuu – “Kuka nyt ottaa vastuun mun juomisesta?”

Iltamedia alkoholisoituminen-juoppo-300x200 Kari, 34, tietää alkoholisoituvansa jos uusi alkoholilaki toteutuu - "Kuka nyt ottaa vastuun mun juomisesta?"

Kari (nimi muutettu) synkistelee sillankaiteeseen nojaten.

Tavoitimme Karin, joka on huolissaan eduskunnan päättämästä uudesta alkoholilaista. Hän on varma, että lakimuutos tekee hänestä alkoholistin. Hän luottaa vasemmiston kumoavan lakimuutoksen.

 

“Ihan sama ku veitäis joka viidennen bissen tuplana”

“Nyt tykkään vetää semmosen mäyräkoiran päivässä. Toi määrä on vielä kohtuukäyttöä ja pystyn menemään töihin seuraavana päivänä. Toi 12 bisseä 5,5% versiona on puhtaassa alkoholissa mitattuna yli 2 bisseä enemmän! En näe tossa muuta muutosta kuin vääjäämättömän alkoholisoitumisen ja työpaikan menetyksen, kun en pääse rapsakassa duuniin”, huolehtii Kari.

Oletko kokeillut juomisen vähentämistä? Silloin uusi alkoholilaki ei vaikuttaisi teihin negatiivisesti?

– “Täh? En ymmärrä kysymystä. Jos haluan vetää mäyräkoirallisen bisseä, niin miten voin vähentää kulutusta?”

 

Ei kai ne limuviinat?!

“Ja vielä nää limuviinat! Ne on kaiken pahan alku, kuten Sipilä on sanonu. Nyt ku joudun juomaan äkäsempää bisseä sen mäyräkoiran verran, niin enhän mä voi kauppareissulla sanoa ei noille limuviinoille. Ne lisää mun alkoholin kulutusta entisestään! Kesätapahtumistakin poistuu rajat. Nythän mä voin tietämättäni kävellä sinne, eikä kukaan oo mua kaitsemassa”

“Toivon sydämmeni pohjasta, että vasemmisto jollakin tapaa kaataa uuden alkoholilain. Nehän sitä vastustaa, ja niiden on kannettava vastuu siitä, ettei mun alkoholin kulutus kasva!”

You may also like...