Jalkapalloilijoista jopa kolmasosa homoja – MM-kisat vaarassa!

Iltamedia jalkapallo-300x169 Jalkapalloilijoista jopa kolmasosa homoja - MM-kisat vaarassa!

Jalkapallon homoerottisuuteen on löytynyt hyvin yksinkertainen syy. Jopa kolmasosa jalkapalloilijoista ovat homojaseksuaaleja, sanoo tuore italialainen tutkimus. Tämä tulee monelle yllätyksenä, etenkin maissa joissa homoseksuaalisuus on tuomittava tabu. Putin on jopa miettinyt jalkapallon mm-kisojen lopettamista asiasta kuultuaan. Venäjän kohuttu korkea hintalappu kisoille saattoikin olla pelkkä julkihomostelun miljardiprojekti. Lajille tyypillinen miesten viuhahtelu on kovassa syynissä.

 

Pitkä ja laaja tutkimus jalkapallon homoudesta

Iltamedia heBdeoA Jalkapalloilijoista jopa kolmasosa homoja - MM-kisat vaarassa!

Brasilialainen kannattaja on tietämätön hänen rintojen aiheuttamasta surullisen vähäisestä kiinnostuksen määrästä.

Viime tiistaina julkaistu italialaistutkimus sai urheilufanit sekaisin. Mario Supérin tutkijatiimi tutki yli 10 000 lapsen seksuaalista kehitystä vuosina 2007 – 2017. Heidän tutkimus vahvasti osoittaa, että [suora käännös] “jalkapallolla leikkivät pojat haluavat myöhemmin elämässä leikkiä muunlaisilla palloilla kentän ulkopuolella ja tytöt niin ikään viihtyvät nurmettomalla pelikentällä”. Korrelaatio oli niin vahva, että tutkijat pystyivät päättelemään lasten seksuaalisuuden urheilukiinnostuksien mukaan 91% varmuudella.

 

Saudi Arabia ja Venäjä kauhuissaan

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Saudi Arabian jalkapalloliiton johtaja Muhammad Isopum miettivät jalkapallon mm-kisoista vetäytymistä. Isopum miettii jalkapallon lisäämistä haram-listalle, estääkseen homouden räjähdysmäistä kasvua Lähi-idässä.

 

Iltamedia 25AA090F00000578-0-image-a-85_1423918291693 Jalkapalloilijoista jopa kolmasosa homoja - MM-kisat vaarassa!

Lajille tyypilliset miesviuhahtelijat pitävät suosionsa vuodesta toiseen.

Jalkapallon MM-kisat – Mitä tapahtuu?

Presidentti Putin lanseeraa “anti-gay”-kampanjan kisojen ajaksi. Miestuomarit vaihdetaan yläosattomiin naisiin. Lajille tyypilliset miesviuhahtelijat ammutaan varoittamatta, mutta naisviuhahtelijat ovat tervetulleita (jopa pakollisia). Putin pitää kampanjaa erittäin feministisenä ja progressiivisena.

 

 

Tutkimuksen todistemateriaaliesimerkki – K18!

 

 

Pelkäätkö sinä, että jalkapallo tekee lapsestasi homon? Kommentoi!

You may also like...