Lasse, 51, ei osta sähköautoa – “En voi matkustaa Helsingistä Nuorgamiin ilman latausongelmia”

Iltamedia Tesla-e1519674178993-300x225 Lasse, 51, ei osta sähköautoa - "En voi matkustaa Helsingistä Nuorgamiin ilman latausongelmia"

Lasse ei ole koskaan käynyt Tampereen pohjoispuolella, mutta hän haluaa uutta autoa valitessa varautua mahdolliseen lapinmatkaan, vaikka sellaista ei ole suunnitteilla. Hänen mielestään sähköautot ovat myös “todella homoja”.

 

“En tule koskaan ostamaan sähköautoa!”

Lasse näkee sähköautot ekohippien homosteluna. Mainitsimme sähköautojen loistavan väännön ja hiljaisuuden. Tähän Lasse vastasi: “kyllä tuon mun Skoda Octavia 1.2 vääntää paljon paremmin ku joku Tesla ja varmasti myös hiljaisempi. Kyllähän noita Tesloja tulee vastaan, mutta pidän mun jälkiasennettuja lisävaloja pari sekuntia pitempään päällä, niin siinähän oppivat”, kertoo Lasse.

 

“Mitä jos vien perheen lomalle Lappiin”

Lasse ei ole koskaan käynyt Tamperetta pohjoisempana ja ajaa päivittäin noin 25km. Hän ei kuitenkaan näe sähköautoa omakseen.

“Eihän niihin voi luottaa, kun tulee 40:n asteen pakkaset. Niiden akut ei varmasti kestä Suomen olosuhteita. Jos joskus menen susirajan pohjoispuolelle niin enhän mä sitä kuitenkaan missään saa ladattua. Eikä hallitus varmasti laita latauspisteitä, kuin Espoon porvareille”, kertoo Helsinkiläinen Lasse.

 

Sähköautojen ekologisuus on Lassen mielestä paskapuhetta

“Sota-alueilla porattu öljy, joka jalostetaan dieseliksi ja tuodaan Suomeen, joka lopuksi palaa mun Skodassa on varmasti yhtä vähäpäästöinen vaihtoehto, kuin joku sähköauto. Pitäähän se sähkö ja litium jostakin saada! Vastustan Suomeen suunnitteilla olevaa litiumkaivosta ja uusien ydinvoimaloiden rakentamista niin eipä teslajupitkaan aja ekologisesti! Sähköautoilu on trendi, joka ei koskaan tule yleistymään!”

You may also like...