Däbbääminen lisääntyy flunssakautena

Iltamedia dappaaminen-e1519669485899-300x273 Däbbääminen lisääntyy flunssakautena

Nuorison suosima “däbbääminen” (dabbing) lisääntyy flunssakautena. Tämä vaarallinen hermovaurion aikaansaama sairaus ei kuitenkaan ole harmiton.

 

Däbbäämisen historia

Däbbääminen on perua 1400-luvun eurooppalaisten pakanallisten rituaalista, jolla tavoiteltiin parempaa terveyttä ja seksuaalista kestävyyttä. Tämä rituaali poistui suomalaisten tietoisuudesta vuosisadoiksi kunnes vuonna 2015 se alkoi riivata nuoria ihmisiä flunssakautena (lyhyt video däbbäämisen riivaamasta lapsesta).

Kiusallisen tästä riivauksesta tekee sen tuoma seksuaalinen nautinto, kuten yllä olevasta videosta voi huomata. Tämä on todella kiusallista, koska suurin osa däbbäyksestä kärsivistä suomalaisista on alaikäisiä.

 

Puutu ajoissa

Kysyimme Kristityt äidit däbbäämistä vastaan-facebookryhmässä keinoja tämän riivauksen hallitsemiseen ja hoitamiseen. Keinot olivat todella hullunkurisia, mutta kuulopuheiden mukaan todella tehokkaita.

Yleisimmät keinot olivat:

  • Selkäsauna
  • Luunappi
  • Peräseinäjoen kirkon sunnuntaisaarna
  • Flunssalääke + niistäminen

 

Lääkärin mielipide

Kysyimme Tohtori Hölösen vinkkejä däbbäämisen kitkemiseen. “Däbbääminen on ihmisen hermoverkoston rappeutumisesta johtuva hermopäiden signaalien ylikuormittuminen, joka ilmenee ulkoisesti pakonomaisina liikkeinä. Yllä mainitut vinkit ovat paikallaan ennen toimivan rokotteen keksimistä”, kertoo Hölönen.

You may also like...