Äiti jätti lapsensa rokottamatta – “Tuhkarokko ja sen aiheuttama sokeus vain sattumaa”

Iltamedia iti-ja-lapsi-300x200 Äiti jätti lapsensa rokottamatta - "Tuhkarokko ja sen aiheuttama sokeus vain sattumaa"  Helsinkiläinen Maija synnytti Lassen ja päätti olla rokottamatta hänet. Viime kesänä naapurin lapsen synttäreillä kuitenkin Lasse sairastui vakavasti.

 

Miten sairaus alkoi ja eteni

“Ensin Lassen oireet alkoi kuumeiluna. Kun kuumeilun lisäksi Lasse alkoi saada näppyjä vein hänet lääkäriin. Lääkäri diagnosoi sairaudeksi tuhkarokon. Sen jälkeen lääkäri alkoi turhanpäiväisesti kyselemään typeriä kysymyksiä kuten “onko hän rokotettu” jne. Käskin hänen tunkea lääkefirmojen rahat taskuunsa ja lopettamaan lässytyksen rokotteiden tärkeydestä. Just semmosta propagandaa rokotteiden puolesta. Lääkefirmat vain tekee niillä rahaa, kaikki me sen tiedämme! Kieltäydying lääkärin määräämistä lääkkeistä ja lähdin ovet paukkuen. Mistä sen tietää vaikka hän sokaisi Lassen tahallaan todistaakseen olleensa “oikeassa”.

 

Jumalan suunnitelma Lasselle

Noin viikko lääkärissä käynnin jälkeen Lasse alkoi menettää näkökyvynsä ja nyt hän on lähestulkoon sokea. Olen kuullut monia tuomitsevia sanoja, mutta ei tämä rokottamattomuudesta johdu. Rokotteiden määrän ja autismin määrä suomalaisissa on kasvanut käsi kädessä, se jo todistaa, että olen oikeassa. Lasse ei sokeutunut rokottamattomuuden takia, enkä usko hänen edes sairastuneen rokottamattomuuden takia. Tämä oli vain Jumalan suunnitelma Lassen elämälle. RokottamattomuusFAKTAA voit lukea Vauvafoorumin lukemattomista ketjuista”, kertoo Maija.

You may also like...