“Ai ei mun oo PAKKO mennä homon kanssa naimisiin” – Teuvo Hakkarainen ihmettelee

Iltamedia Teuvo-Hakkarainen-262x300 "Ai ei mun oo PAKKO mennä homon kanssa naimisiin" - Teuvo Hakkarainen ihmettelee

Vaikka tasa-arvoinen avioliittolaki on ollut voimassa jo tovin ei kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ollut tietoinen mitä se käytännössä tarkoittaa. Kysyimme Hakkaraiselta linnanjuhlien jälkeen kommentteja lakiuudistuksesta.

Hän oli autuaan tietämätön, että lakiuudistus ei velvoita kansalaisia homoavioon, vaan antaa siihen tasa-arvoisen mahdollisuuden. Selitettyämme lakiuudistuksen sisällön kysyimme mitä mieltä hän oli lakiuudistuksesta nyt, kun hänellä on faktat tiedossa sekä onko herra Hakkaraisella ollut kiusallisia tilanteita tietämättömyytensä takia.

 

“Kyllä se avioliittolaki silti on Saatanasta”

“Ihan sama mitä se lakiuudistus sisältää. En siltikään halua homostelua tähän maahan. Veteraanit ei taistellu tämän maan itsenäisyyden puolesta, että täällä saatais homostella ympäriinsä. No ehkä se Finlandin Tomppa homosteli, mut se on satavarmasti ainoo. Suomisataeimitäänhomosteluaperkele!”, kommentoi herra Hakkarainen.

 

“Se selittääkin käytöksen”

Hakkarainen vielä lisäsi: “Tähän asti, kun oon luullu, että joku valtion herra tulee pakottamaan minut homoavioon niin oon katellu noita kolleegoja vähä sillä silmällä. Oon jättäny tuon Haaviston väliin, kun sillä on se nuorempi silmänruoka seurana niinku Salella. Mut ihmettelinki, ku Soinin Timppa ei lämmenny mun flirtille, eikä myöskään Sipilän jätkä vaikka yritin tuolla linnanjuhlien lattialla lanteita keikutella. Huh no onneks sain tämänkin viimein tietää, niin voin palata sahan ääreen”.

Kiitoksia haastattelusta.

 

You may also like...